Home

Welkom bij S.V. Unitas

Welkom op de website van sportvereniging Unitas Doorn. Neem vooral een kijkje. Onze club telt zo’n 200 enthousiaste leden in alle leeftijden. Voor de kleinsten is er kleutergym, vanaf 6 jaar kunnen kinderen doorstromen naar de recreatie- of selectiegroepen. Ook volwassenen vinden hun draai bij Unitas. Elke maandag- en woensdagavond gaan de voeten van de vloer tijdens de Total Body Work Out in de gymzaal aan de Van der Leelaan en op maandagmiddag zijn er lessen in Steinheim voor senioren. Heeft u of uw kind zin om mee te bewegen? Volg dan eens een proefles. We zien u graag bij Unitas!

Lees meer over de geschiedenis van de turnvereniging Unitas

14 april was het eindelijk zo ver, de recreatie wedstrijd tussen Unitas en Dalto! We hebben hier tijdens de turnlessen maanden voor getraind en de kinderen zijn er klaar voor. Met lichte spanning vertellen de kinderen tegen mij dat ze veel zin hebben in de wedstrijd. Rond 9 uur zie ik de eerste kinderen binnen komen lopen, ze rennen met een glimlach naar me toe en zeggen dat ze niet meer kunnen wachten om te beginnen. Ook zie ik tranen bij een paar kinderen, ze vinden het toch wel heel spannend. Als we echt beginnen met de wedstrijd worden de tranen gelukkig al snel ingeruild voor plezier.


Unitas en Dalto zijn aardig aan elkaar gewaagd, het is een spannende wedstrijd. Tijdens de prijsuitreiking blijkt dit ook, Unitas en Dalto staan beide op het podium. Iedereen heeft het zo goed gedaan! Er zijn veel doelen bereikt door de kinderen. Na de wedstrijd komen veel kinderen naar mij toe dat ze het z’n leuke dag vonden! Of ze nou een medaille hadden gewonnen of niet, ik zag bijna alleen maar blije gezichten. Het was heel mooi om te zien hoe blij de kinderen voor elkaar waren. Ik vroeg of de kinderen volgend jaar weer mee wilde doen aan de wedstrijd en het antwoord van iedereen was: JAA!!!

Ben je op zoek naar een leuk idee voor een kinderfeestje? Ook dat is mogelijk bij ons.

Onze trainsters, Vera en Esmée, organiseren super leuke turnfeestjes vanuit Unitas.

Dit is twee uur lang turnen en leuke spelletjes doen. En tussendoor verzorgen we iets lekkers te eten en te drinken.

De leuke muziek op de achtergrond maakt het helemaal af. Op het einde ontvangt iedereen een heel mooi turndiploma!

Wie wil nou niet zo'n origineel kinderfeestje? De kosten hiervoor bedragen 150 euro, inclusief zaalhuur, trainsters, wat lekkers, leuke muziek en turndiploma.

Via hier: mail kun je contact met ons opnemen voor meer informatie.

Na vele jaren hadden we de draad weer opgepakt, om met junioren en senioren een gezellige activiteit te verzinnen. Dat gebeurde op maandag 12 februari 2024. Wij: Teunie (docente senioren) en Melvin (leraar van NX+), hadden leerlingen van NX+ en de seniorengroep 60+ van UNITAS Doorn verzameld voor een aantal leuke activiteiten samen.

Unitas wordt gesponsord door Trifinance

Terug naar boven