Aan mij de eer om dit seizoen schrijvend af te sluiten. We hebben net ons Eindfeest turnen achter de rug, waar zo’n 40 turnsters vol enthousiasme aan deelnamen. Onze Unitas 55+ groep is inmiddels gestopt met de lessen, evenals de nijntjes en de kleuters. De turnsters en de Bodyfit-dames gaan nog een weekje door en dan is het echt voor iedereen zomervakantie!

Wat hebben we een bijzonder en vreemd seizoen achter de rug. Een seizoen om nooit te vergeten. En wat hebben we er met elkaar, ondanks alle beperkingen, ook een leuk seizoen van gemaakt. Corona legde onze vereniging niet lam. Tuurlijk moest alles anders en werden we gedwongen om creatief te zijn, maar het is ons gelukt om het contact met de leden te houden. Zo is er van alles georganiseerd: er zijn online lessen gegeven, er is een heuse een online escaperoom in elkaar gezet. Er is een speurtocht door het centrum van Doorn uitgezet, waarbij we ook de middenstand een dienst bewezen. We hebben cadeautjes langsgebracht bij de peuters, de kleuters en de 55+ groepen en zodra het weer het toeliet, zijn we met onze leden gaan buitensporten, beginnend in kleine groepjes en met de nodige afstand. Juist ook voor de kinderen was dit fijn, omdat ze elkaar in die periode op school nog niet konden ontmoeten. In mei konden we eindelijk weer enigszins normaal onze lessen vervolgen. Dit seizoen zijn we iets langer doorgegaan dan anders.

Laten we hopen dat corona ons dagelijks leven niet meer zo overhoophaalt en we volgend seizoen weer met z’n allen op normale wijze kunnen sporten. 

Tot slot wil ik graag laten weten hoe trots ik ben op onze trainsters en onze vrijwilligers. Zonder hen hadden we er niet zo’n bijzonder seizoen van kunnen maken. En terwijl iedereen zich opmaakt voor een zomervakantie, zijn wij alweer druk bezig met komend seizoen. We hebben alweer leuke plannen in de steigers staan.