… en dan zitten we met z’n allen in weer een flinke Coronagolf. Vanaf 15 december geldt een heuse lock down, gymzalen en sporthallen dicht, geen binnensporten meer voor alle leeftijden en ook buiten mogen we met niet meer dan twee personen samen sporten. In eerste instantie tot 19 januari maar nu tot in ieder geval 5 februari. Hoewel we, als vereniging, vanzelfsprekend onze verantwoordelijkheid dragen, is het ontzettend jammer. Jammer dat we niet meer kunnen sporten, jammer dat we elkaar niet meer kunnen ontmoeten.

Het met elkaar sporten is zo van wezenlijk belang of je nu twee jaar oud bent en elke week samen met je papa/mama, opa of oma komt of je bent 85 en je gaat elke week naar de gymles bij Teunie. Ik denk dat ik voor iedereen kan spreken als ik zeg dat het ontzettend gemist wordt.

Mede hierdoor kwamen we op het idee van deze nieuwsbrief en Korine van Veldhuijsen bleek meer dan bereid een belangrijk aandeel op zich te nemen. Zij heeft met een aantal leden gesproken en hun verhaal opgeschreven. In deze nieuwsbrief kunnen jullie de verhalen lezen. En wat is het mooi geworden! Dank Korine voor de prachtige verhalen.

Helaas in deze nieuwsbrief weinig nieuws over activiteiten. Wel hebben de trainsters op ons nieuwe (privé) You Tube kanaal filmpjes gezet om toch nog wat te kunnen bewegen binnenshuis.

Vanwege de verlengde lock down zal het op 13 februari, geplande Nijntje Beweegfeestje verschoven worden. De lessen kunnen ingehaald worden en ergens in mei zal dit afgesloten worden met een nieuw Nijntje Beweegfeestje. Laten we hopen dat we na 5 februari onze lessen weer kunnen vervolgen.

Activiteiten:

13 febr. Nijntje Beweegfeestje (afgelast)

24 febr.: winter turndag (nadere info volgt).

3 mei – 7 mei: Unitas lente turnweek (nadere info volgt).