Van onze voorzitter Ellis, oktober 2018

We zijn blij dat we ook dit seizoen weer een nieuwsbrief kunnen samenstellen. Een seizoen dat begonnen is met veel veranderingen. Zo is Anne aan de slag gegaan als onze nieuwe jeugdtrainster, zij heeft de lessen van zowel Karina als Marieke overgenomen. Gelukkig staat Anne er niet alleen voor. Bibelot, Esmee, Paulien, Sophie B. en Sophie P. en Vera assisteren haar. Dank! Jullie hulp maakt het mogelijk dat steeds meer kinderen in Doorn de mooie turnsport kunnen beoefenen. Inderdaad, steeds meer. Onze vereniging blijft groeien!

Ook bleek na de zomervakantie dat onze kleuterjuf Yvonne een aantal weken uit de roulatie zou zijn vanwege een operatie. Deze is gelukkig goed verlopen en we zijn heel blij dat juf Kirsten de kleuterlessen wilde overnemen. Zo blijf je als bestuur bezig om voor de kinderen in Doorn, kwalitatief goede en leuke turnlessen te kunnen aanbieden. Maar… net zoals andere jaren zijn we wel op zoek naar versterking. Hoe meer mensen zich willen inzetten voor Unitas, hoe meer activiteiten we kunnen organiseren.

Gezocht: mailman of -vrouw

Zo zoeken we iemand voor het beantwoorden van de mail. Monique Viveen, die deze taak jarenlang op zich heeft genomen, wil het stokje graag doorgeven. Deze functie hoef je overigens niet in bestuursverband te doen, maar kan vanuit huis. Voor meer informatie: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Broodnodig: algemene bestuursleden

Daarnaast zijn we nog op zoek naar algemene bestuursleden, waaronder ook een bestuurslid communicatie. Dus aarzel niet en kom ons versterken!! We vergaderen zo’n 6x per jaar en bemannen de georganiseerde activiteiten (Sinterklaas, turnwedstrijden in Leersum, Eindfeest). Met meer handen wordt het werk lichter (en vaak ook leuker).

Kortom we zijn weer volop bezig en rest mij nu niets anders dan jullie veel leesplezier toewensen !!

Met vriendelijke groeten,

Mede namens de andere bestuursleden,

Ellis Schuurman

Nieuwsbrief Sportvereniging Unitas
Oktober 2018

Unitas Doorn is in beweging!

 

Het is alweer herfstvakantie, de eerste korte pauze in het nieuwe seizoen dat zo prettig begonnen is. In deze nieuwsbrief wetens(w)aardigheden van onze voorzitster (zoals gebruikelijk), de uitslag van de zomerse turnfotowedstrijd (spannend!), een update van Karina uit New York (!), belangrijke data en helpende handjes-verzoeken (hard nodig!). Verder stelt dit keer bestuurslid Yvette zich voor (mooie foto!) en is er breaking-grote-clubactie-news. Zowel veel leesplezier als een zonnige, herfstige rest van de vakantie gewenst!
 

Nieuws van onze voorzitster Ellis 


Het seizoen is begonnen met veel veranderingen. Zo is Anne aan de slag gegaan als onze nieuwe jeugdtrainster. Zij heeft alle lessen van zowel Karina als Marieke overgenomen. Gelukkig staat Anne er niet alleen voor. Bibelot, Esmee, Paulien, Sophie B. en Sophie P. en Vera assisteren haar. Dank! Jullie...
 
 

En de winnaar is... Delphine!


Delphine Ruhé heeft de zomerse turnfotowedstrijd gewonnen! Wekenlang werden wij getrakteerd op de mooiste beelden uit de mooiste oorden, kortom heeeeel lastig om een keuze te maken. De jury dankt alle inzenders voor hun creativiteit én lenigheid. Over de winnende foto zegt het juryrapport: "Het is niet alleen een mooie foto qua compositie maar daarnaast ook een erg knappe turnfoto. Daarbij...
 

Het hart van Unitas


Het hart van Unitas vormen natuurlijk alle leden en trainsters bij elkaar. Maar onder hen zijn er verschillende mensen die ervoor zorgen dat dit hart prettig klopt. Graag zetten we dit keer bestuurslid Yvette van der Schoor in de schijnwerpers. Zij is onze zeer gewaardeerde secretaris. Lees wat haar beweegt!
 
 

Hoe is het nu met Karina in NY? 


Begin juli nam zij afscheid als onze selectietrainster. Met pijn in het hart, maar ook welbewust: een buitenlands avontuur als au pair lonkte. Wij zijn natuurlijk heel benieuwd hoe zij het daar heeft. Via de digitale snelweg beantwoordde zij onze vraag. Aan haar pupillen schreef zij dit bericht: "Dinsdag 17 juli 2018 was het eindelijk zo ver. 
 
 

Grote clubactie: breaking news!  


Breaking news: sommige jonge leden hebben al meer dan zestig loten verkocht! Ga vooral zo door, je hebt nog even de tijd. Zo kunnen we ook dit jaar weer iets moois aanschaffen om de lessen nog leuker te maken. Wij denken aan een flick flack trainer, een salto gordel of een gymblok! Dank voor jullie inzet.
 
 

Samen een superseizoen maken!


Unitas is een vereniging van vrijwilligers, alleen met een beetje hulp hier en daar kunnen we er een super seizoen van maken! Wij zijn voor een aantal taken op zoek naar mensen die wat kleine dingen willen doen, al met een uurtje inzet is Unitas super geholpen! Mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of spreek ons aan tijdens de les. Ook nieuwe bestuursleden zijn meer dan welkom/nodig!
 

November 2018

1 november: Algemene Leden Vergadering. Kantine Doornse IJsclub 20.00 uur.
24 november: 1e regiowedstrijd jeugd 1 D1
           

December 2018

4 december: Pieten Springfeest 17.00-18.00 uur. Steinheim. 
22 december: start kerstvakantie
 

Januari

6 januari: start lessen
26 januari: onderlinge springwedstrijd in De Binder