Nieuwsbrief Sportvereniging Unitas
Juni 2018

Unitas Doorn is in beweging!

Voor jou: agenda, nieuws, voorstelverhalen, handjes gevraagd, turnfotowedstrijd

 

Wat vliegt de tijd: dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Een rijke, derde nieuwsbrief, strekt zich voor je uit, met nieuws(w)aardigheden van onze voorzitster, een zomerse turnfotowedstrijd, belangrijke data, helpende handjes-verzoeken voor diverse leeftijden en privacy-info. En dan ook nog twee verhalen, waarin wij van de gelegenheid gebruik maken om van al die mensen, die samen de vereniging Unitas vormen, er weer een paar aan je voor te stellen. Zowel veel leesplezier als een heerlijke zomer gewenst!
 

Nieuws van onze voorzitster Ellis 


En dan is het al weer mei en zijn we met de laatste weken van het seizoen bezig. En wat is het een leuk en goed seizoen geweest. Voor het eerst is er een toename van het aantal leden geweest. In de afgelopen maanden zijn er weer leuke activiteiten georganiseerd, zoals turnwedstrijden, een springinstuif en  Sinterklaas. Ook de komende weken staat de kinderen nog een aantal activiteiten te wachten. Helaas gaat ..
 
 

Het hart van Unitas


Het hart van Unitas vormen natuurlijk alle leden en trainsters bij elkaar. Maar onder hen zijn er verschillende mensen die ervoor zorgen dat dit hart prettig klopt. Graag zetten we dit keer onze nieuwe jeugdtrainster Anne van Cooten in de schijnwerpers. Zij neemt vanaf september de lessen van Karina en Marieke over. Lees wat haar beweegt!
 
 

Rondje bestuur... Monique Viveen


Zonder hen geen vereniging: zij zetten de lijnen uit en zorgen voor al die grote en kleine taken achter de schermen. Zij stellen de leden en trainsters zo prettig in staat om deze sport te beoefenen en deel te nemen aan alle extra activiteiten en wedstrijden. Dit keer het woord aan Monique Viveen
 

Vele handen maken...


Wij zoeken ouders die...
  • een jurycursus willen volgen/wedstrijden willen jureren
  • bestuurlid (algemeen) willen worden
  • de feest-, de PR-, de evenementen of de wedstrijdcommissie willen versterken
  • helpen tijdens het Eindfeest op 4 juli. Waarmee?
 

Assistent-trainers gevraagd


Ben jij turn-minded en lijkt het je mooi om de fijne kneepjes van deze sport door te geven aan de jongere generatie? Voor een aantal jeugdtrainingsgroepen zoeken wij nog jongeren om de hoofdtrainster te assisteren. En natuurlijk kun je er een leuk zakcentje mee verdienen. Meer info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Onze Functionaris Gegevensbescherming


Mogen wij aan je voorstellen: onze Functionaris Gegevensbescherming (FG) Nelleke Groen, tevens ons bestuurslid communicatie. Zo’n functionaris is verplicht sinds de invoering van de Europese privacywet De Algemene Verordening Gegevensbescherming op 25 mei 2018. Deze wet is gericht op de beveiliging van persoonsgegevens. Elke organisatie die werkt met persoonsgegevens dient deze op de juiste wijze te beheren en beschermen. Hoewel...
 
 

Zomerse turnfotowedstrijd. Doe je mee?


Stuur ons voor 26 augustus je mooiste turnfoto, gemaakt tijdens de zomervakantie. Niet alleen krijg je een leuke prijs, ook stellen we jouw foto graag ten toon in de nieuwsbrief en op de website! Wij zullen onze mailbox This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. extra vaak checken om mee te genieten van jouw (turn)zomer!
 

Juni 2018

23/24 juni: Dutch Gymnastics The Finals in Ahoy Rotterdam
30 juni: springwedstrijd selectiemeiden bij Levitas
           

Juli 2018

4 juli: Eindfeest, van 15.30 tot 17.30 in sporthal Steinheim
 

September

3 september: start nieuwe seizoen