Een vereniging kan niet draaien zonder de inzet van vrijwilligers. Het afgelopen jaar is dat eens te meer gebleken. Dus: ben jij dat bestuurslid of zelfs de nieuwe voorzitter die Unitas zoekt? Die onze groeiende vereniging nog meer energie inblaast, hart heeft voor de leden en hun bewegingsvrijheid, die weet hoe hij/zij bijdraagt aan een goede sfeer en graag verbindt? Of de We need you!

Voorzitter

Voorzitter Ellis wil het (rek)stokje na zes jaar (in totaal 8) graag doorgeven. Ze heeft het met liefde gedaan, en met héél véél inzet, maar nu is het tijd voor andere activiteiten. Wist je dat haar dochter al vier jaar niet meer turnt? De voorzitter bereidt en zit de vergaderingen voor, is medeverantwoordelijk voor het uitzetten van de visie en activiteiten. Tijdsinvestering verschilt per maand. Meer weten over inhoud en aantal uren: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

Bestuursleden

Algemene bestuursleden, waarbij we de taken verdelen: iemand die de mail beantwoordt (1 uur per week), notuleert (7x per jaar, ong. 2 uur per week), een activiteiten coördinator (paar uur per maand). Aarzel niet, kom erbij. 

(los-vaste) Vrijwilligers voor het organiseren van activiteiten

Unitas organiseert zoveel activiteiten. Het zou super zijn als er vaste vrijwilligers zijn die de organisatie op zich nemen van specifieke activiteiten, zoals het Eindfeest, Pietengym, de Zomerturnweek. Maar weet dat alle handen hartelijk welkom zijn, ook als je eenmalig je bijdrage wilt leveren: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Een enthousiaste schrijver voor nieuwsbrieven en persberichten

We zoeken: iemand met een losse pen, die graag informatie overdraagt aan de leden en de ouders. Zoals deze nieuwsbrief bijvoorbeeld (ong 3 x per jaar), en af en toe een persbericht na afloop van een evenement. Mooi meegenomen als je bekend bent met Mailchimp. Tijdsinvestering: wisselend. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Korine: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..