Vijf keer meedoen met de les op zondag voor € 20,- of € 30,-

De strippenkaart is alleen voor leden van Unitas, zowel recreatie als selectie.

De strippenkaart moet vooraf betaald worden door middel van een betaalverzoek. Lonneke verstuurt een betaalverzoek aan de ouders van het lid. Wanneer betaald is, mag je meedoen met de les.

Je koopt een strippenkaart bij Vera of Esmee. Als ouder geef je de naam van je kind door via een appje, waarna je een betaalverzoek ontvangt van de ING van Unitas (dit betaalverzoek ontvang je via Lonneke Roggen).

Je kiest dan zelf wanneer je komt trainen. Als je komt trainen meld je je uiterlijk de vrijdag van tevoren aan via groepsapp. Dan weten de trainsters hoeveel kinderen er komen en kunnen ze de training daarop aanpassen.

De trainsters tekenen een strip van de kaart af als je bij de training bent. Als je kaart vol is kun je weer een nieuwe kopen.  

Als je bijna iedere week wilt turnen is het voordeliger om je aan te melden voor de zondag les en dus contributie te betalen. Maar als je om de week wil komen dan is een strippenkaart voordeliger.

De gekochte strippenkaarten bewaren Vera en Esmee in de map in de kast, zodat niemand z’n kaart kan vergeten mee te nemen naar de training. De aanwezigheid van een lid wordt tevens afgetekend op de presentielijst. 

Vera en Esmee appen de ouder als er 4 strippen gebruikt zijn. Met de vraag of ze nog een keer gebruik willen maken van een strippenkaart. 

 

Meisjes / jongens vanaf 6 jaar e.o. *

 Zondag

 10.00- 11.00 uur

 € 20,00

Meisjes / jongens Middelbare school *

 Zondag

 11.00 - 12.30 uur

 € 30,00