Selectie- en recreatietrainster Anne van Cooten heeft ons na twee jaar trouwe dienst verlaten. Zij kon haar opleiding niet langer combineren met het lesgeven. Wij danken haar voor al haar inzet en energie! Assistent-trainer Vera Bosboom heeft Annes taken als hoofd selectietrainer overgenomen, Esmée de Gans neemt de recreanten voor haar rekening. Als vereniging zijn wij hier heel blij mee! Zij stellen zich graag aan u voor. 

 

Hoi allemaal, ik ben Anne van Cooten, ik ben 17 jaar oud en woon in Overlangbroek. Aankomend seizoen ga ik Karina en Marieke vervangen. Zelf ben ik op mijn vierde begonnen met turnen bij SVL Langbroek en op mijn achtste verder gegaan bij Levitas Wijk bij Duurstede. Vorig jaar ben ik gestopt met turnen omdat ik er de tijd niet meer voor had en last van blessures kreeg. Ik heb net examen gedaan en hoop hierna de opleiding verpleegkunde niveau 4 te gaan doen in Utrecht.

Turnen blijf ik een geweldige sport vinden en lesgeven is goed te combineren met leren. Daarnaast vind ik het leuk om kinderen te motiveren en hen nieuwe elementen aan te leren. Want al ben ik dan gestopt, ik blijf het een geweldige sport vinden.