Bestuurslid Yvette

Dit keer de eer aan mij. Ik ben Yvette van der Schoor en ben als bestuurslid-secretaris aan Unitas verbonden. Ik verzorg de notulen van de bestuursvergaderingen, het jaarverslag en de notulen van de Algemene Jaarvergadering. Ook houd ik de website van Unitas up-to-date. Samen met medebestuursleden en de feestcommissie organiseer ik het Pieten Springfeest en het Eindfeest. Daarnaast ben ik betrokken bij de organisatie van de regionale wedstrijden waar Unitas aan deelneemt.

44 jaar geleden werd ik geboren in Rotterdam. Ik ben opgegroeid in de omgeving van Utrecht en woon sinds 2013 in Doorn samen met mijn dochter Ilse van 9 jaar. Ik heb zelf tot mijn 12e jaar geturnd bij Vios in Nieuwegein.

In november 2016 zag ik op de Facebook-pagina van Unitas een oproep voor een administratief bestuurslid en heb daarop gereageerd. Ilse turnt sinds 2016 bij Unitas en het leek mij leuk als ik iets kon doen voor de vereniging.

Trots op hoe we ervoor staan!

We vergaderen met het bestuur één keer per zes weken zo’n twee uurtjes, waarna ik een uurtje bezig ben om de notulen op te maken. Ik had hiervoor niet eerder in een bestuur gezeten en wist niet goed wat het inhield. Ik vind het erg leuk om op deze manier betrokken te zijn bij de vereniging en ik ben er trots op hoe we er nu voor staan! We hebben leuke leden, leuke trainers en leuke bestuursleden en ik vind het elke keer weer geweldig om te zien hoe de turnsters/sporters genieten tijdens de lessen en de wedstrijden.

Helaas zijn er dit seizoen drie bestuursleden gestopt, dus als het je leuk lijkt om ook deel te nemen aan het bestuur van Unitas, meld je dan aan via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.: dankbaar werk!

Groetjes,

Yvette