Even voorstellen… Annelies Ebberink

Hallo,

Ik ben Annelies Ebberink. Ik zit in het bestuur van Unitas als penningmeester en doe de ledenadministratie.  Oorspronkelijk kom ik uit het Oosten van het land. In 1980 ben ik met mijn gezin in Doorn komen wonen, waar mijn drie kinderen op het Revius Lyceum hebben gezeten.

Ongeveer 20 jaar heb ik huiswerkbegeleiding gegeven aan de middelbare scholieren en daarnaast gaf ik les in economie, natuur-scheikunde en wiskunde A en B op een speciale school.

Sporten is mijn uitlaatklep en daarom heeft dit een zeer belangrijke rol in mijn leven gespeeld. Ik heb gehockeyd, getennist, gegolfd, hardgelopen en nog veel meer. Hockey was en is mijn favoriete sport, ik heb jarenlang op topniveau gespeeld, maar nu kan ik deze sport helaas niet meer beoefenen.

Bewegen is belangrijk voor iedereen en zeker bij het ouder worden helpt dit. Jaren geleden ben ik begonnen met Bodyfit (Total Body Work Out) bij Unitas. Toen er mensen werden gezocht die iets voor de club wilden doen, heb ik me aangemeld. Eerst deed ik alleen de ledenadministratie en later is daar het penningmeesterschap bij gekomen toen de oude penningmeester ermee stopte. Er gaat veel tijd in zitten, maar gelukkig heb ik deze ook. De club is nu financieel gezond en groeit langzaam weer.

Jong geleerd is oud gedaan!

Jong geleerd is oud gedaan, luidt een oud spreekwoord en dat geldt zeker voor sporten. Ik ben er dan ook voorstander van om al de allerkleinsten er zo vroeg mogelijk kennis mee te laten maken. Daarom zet ik me dan ook graag in voor Unitas en vind ik het heel leuk dat kinderen vanaf twee jaar kunnen  beginnen met de Nijntje Beweegcursus.

We willen als Unitas een heleboel leuke dingen doen, maar hierbij hebben we wel de hulp nodig van de ouders. Voel je hiervoor? Heb je goede ideeën, meld je via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Je hoort zeker van ons. Hoe meer mensen er mee doen , hoe leuker en gezelliger dit wordt.