Wil je echt iets leuks doen in de zomervakantie ? Geef je dan op voor ZOKA !!

Ook dit jaar organiseert de KNGU weer zomerkampen (ZOKA) in de bossen van Beekbergen voor alle kinderen tussen 6 en 18 jaar. Deze weken staan in het teken van héél veel plezier, dansen, zingen, turnen, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer! Het maakt niet uit of je wel of niet op turnen, dansen of freerunning zit. Iedereen kan meedoen.

Maar… kun je juist niet genoeg krijgen van turnen, dansen of freerunnen? En ben je acht jaar of ouder? Geef je dan op voor extra trainingen. Je doet dan tijdens de week niet alleen leuke spelletjes, maar traint ook nog eens elke dag in de turnhal of dansstudio in om nieuwe oefeningen te leren.

Op www.zoka.nl staat nog veel meer informatie over de kampen, net als filmpjes, weekverslagen etc.. Ben je lid van Unitas dan krijg je korting. Op 5 januari 2019 zijn de inschrijvingen van start gegaan. En dat het zo leuk is werd bewezen, de eerste weken zaten binnen 5 minuten vol. Kijk op de site voor welke weken nog plek is en geef je op. Of je nou met een vriendinnetje gaat of alleen, vrienden heb je op ZOKA snel gemaakt. Voor meer informatie mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.