Welkom op de website van sportvereniging Unitas Doorn. Neem vooral een kijkje. Onze club telt zo’n 100 enthousiaste leden in alle leeftijden. Voor de kleinsten is er kleutergym, daarna kunnen kinderen doorstromen naar de recreatie- of selectiegroepen. Ook volwassenen vinden hun draai bij Unitas. Elke maandag- en woensdagavond gaan de voeten van de vloer tijdens de Total Body Work Out. Plek van samenkomst is de gymzaal aan de Van der Leelaan. Heeft u of uw kind zin om plezierig mee te bewegen? Volg dan eens een proefles. We zien u graag bij Unitas!

Lees meer over de geschiedenis van de turnvereniging Unitas

Proefles?

Laatste nieuws

Grote Clubactie 2020

 

SV Unitas Doorn gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

 

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor de aanschaf van nieuwe materialen, zoals de Airtrack Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

Extra inkomsten hard nodig

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

 Online verkopen?

Dit jaar kan je ook loten verkopen met een QR code. Hiervoor moet je een online verkoopaccount hebben. Wil je dit ook? Mail dan aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en je ontvangt een link naar je eigen online verkoop account. En natuurlijk is er weer een prijs voor diegene die de meeste loten heeft weten te verkopen!

De lotenboekjes moeten voor 24 november ingeleverd zijn bij 1 van de trainers of in de brievenbus op Vogelweide 20.

 


Zomervakantie? Denk ZOKA!

Vind jij het jammer dat je gedurende de zomervakantie niet kunt turnen, dansen of freerunnen? Geef je dan op voor ZOKA! Voor de 60-ste (!) keer organiseert de KNGU dit jaar zeven weken lang zomerkampen (ZOKA) in de bossen van Beekbergen voor kinderen tussen 6 en 18 jaar. De weken staan in het teken van héél veel plezier maken, dansen, zingen, turnen, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer ! Het maakt niet uit of je wel of niet op turnen, dansen of freerunning zit. Iedereen kan zich opgeven én meedoen.

Wees er snel bij!

Op www.zoka.nl staat nog veel meer informatie over de kampen, evenals filmpjes en weekverslagen. Een kleine tip: als je met vriendinnen in dezelfde tent slapen, geef je dan samen op. Op 1 januari is de inschrijving van start gegaan. Wees er snel bij, want sommige weken zitten al vol. En dan nog iets: ben jij 18 jaar of ouder en vind jij het leuk om zo’n kamp te leiden: doen! Je doet er veel ervaring op en de sfeer tussen de kampleiders is super.

Leuke details: als lid van Unitas krijg je korting op de kampweek, en bij het aanleveren van een kampleidster, krijgen de leden nóg meer korting. Voor de aanmelding (en de korting) heb je jouw KNGU-inschrijfnummer nodig. Dit kun je opvragen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

NB: Wist je dat een aantal oud-leden van Unitas al jaren op ZOKA gaan? Soms wel twee keer in één zomer!  

Filmpje KNGU zomerkamp