Welkom op de website van sportvereniging Unitas Doorn. Neem vooral een kijkje. Onze club telt zo’n 100 enthousiaste leden in alle leeftijden. Voor de kleinsten is er kleutergym, daarna kunnen kinderen doorstromen naar de recreatie- of selectiegroepen. Ook volwassenen vinden hun draai bij Unitas. Elke maandag- en woensdagavond gaan de voeten van de vloer tijdens de Total Body Work Out. Plek van samenkomst is de gymzaal aan de Van der Leelaan. Heeft u of uw kind zin om plezierig mee te bewegen? Volg dan eens een proefles. We zien u graag bij Unitas!

Lees meer over de geschiedenis van de turnvereniging Unitas

Proefles?

Laatste nieuws

Santarun 14 december 2019

Het bestuur van Unitas zal 14 december meelopen met de Santarun van de Rotary Doorn voor het goede doel en voor onze eigen vereniging natuurlijk!

Lopen jullie ook mee?

Geef je op via https://doorn.rotarysantarun.nl/


Zomervakantie? Denk ZOKA!

Vind jij het jammer dat je gedurende de zomervakantie niet kunt turnen, dansen of freerunnen? Geef je dan op voor ZOKA! Voor de 60-ste (!) keer organiseert de KNGU dit jaar zeven weken lang zomerkampen (ZOKA) in de bossen van Beekbergen voor kinderen tussen 6 en 18 jaar. De weken staan in het teken van héél veel plezier maken, dansen, zingen, turnen, waterspelen, bosspelen, griezeltochten, vrienden maken, kampvuur en nog veel meer ! Het maakt niet uit of je wel of niet op turnen, dansen of freerunning zit. Iedereen kan zich opgeven én meedoen.

Wees er snel bij!

Op www.zoka.nl staat nog veel meer informatie over de kampen, evenals filmpjes en weekverslagen. Een kleine tip: als je met vriendinnen in dezelfde tent slapen, geef je dan samen op. Op 1 januari is de inschrijving van start gegaan. Wees er snel bij, want sommige weken zitten al vol. En dan nog iets: ben jij 18 jaar of ouder en vind jij het leuk om zo’n kamp te leiden: doen! Je doet er veel ervaring op en de sfeer tussen de kampleiders is super.

Leuke details: als lid van Unitas krijg je korting op de kampweek, en bij het aanleveren van een kampleidster, krijgen de leden nóg meer korting. Voor de aanmelding (en de korting) heb je jouw KNGU-inschrijfnummer nodig. Dit kun je opvragen via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

NB: Wist je dat een aantal oud-leden van Unitas al jaren op ZOKA gaan? Soms wel twee keer in één zomer!  

Filmpje KNGU zomerkamp